Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Chinese Kornoelje

Chinese Kornoelje

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Chinese Kornoelje (Cornus Chinensis) heeft in eerste instantie een opgaande groei, maar groeit vervolgens in de breedte. In het voorjaar bloeien er witte bloemen aan deze heester en vervolgens verschijnen er in de zomer roze-rode vruchten aan de takken die veel vogels aantrekken. De Chinese Kornoelje (Cornus Chinensis) heeft een groot donkergroen blad dat in het najaar oranje en rood kleurt. In de winter vallen de bladeren eraf, maar in het voorjaar loopt de plant weer uit. De plant kan tot zes meter hoog en breed worden.

Lentebloeier
Lentebloeier
Open structuur
Open structuur
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies

Chinese Kornoelje planten


De Chinese Kornoelje staat het liefst op een zonnige plek, maar in een tuin met halfschaduw doet de plant het ook nog prima. De Chinese Kornoelje (Cornus Chinensis) wordt vooral als solitaire plant gebruikt, maar het is ook mogelijk om er een haag mee te realiseren. Wel is het belangrijk dat deze voldoende ruimte heeft. Het is belangrijk dat de bodem voldoende waterdoorlatend is. De Chinese Kornoelje groeit het beste op een humusrijke bodem die niet al teveel kalk bevat. Verder is het van belang dat de plant voldoende beschutting heeft tegen de wind.


Chinese Kornoelje (Cornus Chinensis) onderhoud


Omdat de Chinese Kornoelje langzaam groeit vergt de boom ook weinig onderhoud. Sterker nog: u kunt de planten beter niet snoeien omdat dit de vorm van de haag aantast. U moet er wel rekening mee houden dat de Chinese Kornoelje erg groot kan worden. Kies daarom een plek in de tuin uit waar voldoende ruimte is. Voor deze plant geldt een algemeen bemestingsadvies. U kunt de haag in het voorjaar bemesten, tegelijkertijd met de rest van de tuin.


Chinese Kornoelje met kluit


Bij Haag-Heg kunt u terecht voor de Chinese Kornoelje (Cornus Chinensis) met kluit met een lengte van 200-225 centimeter. Als u een haag wilt creëren raden wij aan om twee planten per strekkende meter te planten: zo realiseert u snel een mooie volle haag. U kunt de Chinese Kornoelje met kluit planten tussen oktober en april. De minimale bestelhoeveelheid is tien stuks. Overigens profiteert u van mooie kortingen als u meerdere planten tegelijk bestelt.


Cornus Chinensis van eigen kwekerij


De Chinese Kornoelje (Cornus Chinensis) in het assortiment van Haag-Heg zijn stuk voor stuk van een zeer hoge kwaliteit. Wij zijn in staat om kwaliteit te garanderen, omdat wij onze planten zelf opkweken: altijd met de grootst mogelijke aandacht. Een ander voordeel van het zelf opkweken van onze planten is dat wij aanzienlijk besparen op kosten. Wij nemen immers geen planten af van externe leveranciers. Om deze reden bent u altijd verzekerd van Chinese Kornoelje voor een uitstekende prijs.


Cornus Chinensis bestellen


U bestelt uw Chinese Kornoelje eenvoudig in de webshop van Haag-Heg. Samen met onze transportpartner zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige aflevering. Wij verpakken de planten in dozen of op pallets. Het verpakken gebeurt pas op het allerlaatste moment voor verzending om de planten in topconditie te houden. Als u uw bestelling in huis heeft raden wij aan om de deze zo snel mogelijk in de grond te zetten. U kunt het moment van aflevering overigens zelf bepalen bij het maken van uw reservering.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden