Fruithagen

Van onze fruithagen heeft u dubbel plezier. In het voorjaar staan ze mooi in bloei, vanaf de zomer geven ze heerlijke vruchten. Daarnaast geven ze een unieke uitstraling aan uw tuin. Kiest u voor een fruithaag van Haag-Heg? Dan geniet u elk jaar weer van vruchten uit eigen tuin. U heeft de keuze uit verschillende mixen fruithagen. U kunt kiezen voor een mix van 4, 6 of 15 stuks. Iedere mix bestaat uit verschillende soorten fruitplanten.


Karakteristieke fruitboom kopen

Een karakteristieke fruitboom komt goed tot zijn recht in vrijwel iedere tuin. Zo’n boom ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens heel praktisch. Met een fruitboom geniet u namelijk van fruit uit eigen tuin. Wie wil dat nu niet? Het leuke aan karakteristieke fruitbomen is u er het hele jaar plezier van hebt. In het voorjaar staan ze mooi in bloei, waarna ze gedurende de zomer (of begin van het najaar) heerlijke vruchten geven. Zodra de herfst aanbreekt, verkleuren de bladeren van de fruitboom in prachtige herfstkleuren. 

Een karakteristieke uitstraling

Onze karakteristieke fruitbomen – de naam zegt het al – hebben een unieke, karakteristieke uitstraling. Het zou zomaar kunnen dat u van deze bomen een vakantiegevoel krijgt. Ze zien er namelijk precies zo uit als de fruitbomen op een Italiaanse fruitgaard. Met onze karakteristieke fruitbomen creëert u deze ambiance gewoon in uw eigen achtertuin.

Appelbomen

Bij Haag-Heg hebben we verschillende soorten karakteristieke fruitbomen. Wilt u een appelboom in de tuin? Dan is de appelboom jonagold een uitstekende keuze. Aan deze boom groeien stevige, sappige appels. Het beste plukt u de appels in oktober, dan zijn ze het beste van smaak. De appelboom is een langzame groeier en heeft niet veel verzorging nodig. De boom staat het liefst op een zonnige plek in de tuin, heeft een algemeen bemestingsadvies en is zelfbestuivend. Dat wil zeggen dat de boom geen andere appelbomen in de buurt nodig heeft om vruchten te produceren.

Perenbomen

Houdt u van peren en heeft u altijd al een perenboom in de tuin willen hebben? Dan is de perenboom Conference dé boom voor u. Aan deze boom groeien de bekende conference handperen. Deze peren zijn stevig en zoetsappig van smaak. De beste maand om ze te plukken is rond september. Hierna zijn ze nog een langere tijd houdbaar in de koeling. De perenboom staat graag op een zonnig plekje in de tuin, dan groeit hij het beste. Daarnaast is ook deze boom zelfbestuivend en heeft niet veel verzorging nodig.

Online besteld, vlot thuisbezorgd

Wilt u een karakteristieke fruitboom bestellen? Dit kan eenvoudig via onze webshop. Vervolgens kunt u direct afrekenen via onze beveiligde betaalomgeving en gaan wij voor u aan de slag. Om de bomen in goede conditie te houden verpakken we deze pas op het laatste moment voor verzenden. Vervolgens bezorgen we de bomen binnen de kortste tijd bij u thuis. Zodra u uw bestelling in huis heeft, raden wij aan om de boom zo snel mogelijk in de grond te zetten. Zo blijft hij in goede conditie. Goed om te weten: het bezorgmoment van uw bestelling bepaalt u zelf. Zo hoeft u er niet voor thuis te blijven!

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden