Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Taxus media Hilii

De taxus Media Hillii is een stijlvolle en wintervaste haagplant: een keurige erfafscheiding die het hele jaar door beschutting en privacy biedt. De Media Hillii groeit minder snel dan de Taxus Baccata, maar heeft wel een grotere dichtheid. De taxus Media Hillii heeft donkergroene naalden, maar geeft geen bessen. Deze haagplant groeit zowel in de zon als op schaduwrijke plekken. De media Hillii groeit tot een hoogte van twee meter. U kunt de taxus Media Hillii eenvoudig online bestellen bij Haag-Heg.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Taxus Media Hillii kopen

Om een mooie volle haag te realiseren, raden wij aan om drie boompjes per strekkende meter te planten. De taxus Media Hillii groeit minder snel dan de taxus Baccata en wordt ook minder hoog. Als u niet jarenlang wilt wachten tot de haag volgroeid is, is het slim om wat grotere taxus Media Hillii te kopen. Het is belangrijk dat de grond waarin u de media Hillii plaatst een losse structuur heeft: regenwater moet eenvoudig door de bodem worden opgenomen. Een te natte bodem zorgt ervoor dat de wortels van de taxus gaan rotten.

Taxus Media Hillii bestellen

Om de haag mooi in model te houden, kunt u deze juni en/of september snoeien. Om de haag in de hoogte te laten groeien, kunt u eerst ook alleen de zijkanten bijknippen. Uw taxus Media Hillii bestellen is heel eenvoudig bij Haag-Heg. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige aflevering. Bij Haag-Heg kweken wij al onze planten op eigen kwekerij. Hierdoor zijn wij in staat om kwaliteit én de allerbeste prijs te garanderen.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden